-פורסם במגזין "מזון"-
אם אתם בעלים של רשתות מזון העוסקים, למשל בהמבורגרים, אתם מבינים את מורכבות הבעיה: כמות העשן המכיל שמן הוא רב ודורש מערכת המסוגלת לינוק את כל כמות העשן הנוצרת בצורה מהירה ויעילה ללא פשרות כך שיפונה שהפס החם ללא זליגות לתחום המטבח.
בימים אלו איירקונטרול מסיימת לבצע מערכת נידוף-סינון בסניף בורגרים – יהוד. זהו הסניף ה-15 ברשת בורגרים בו מותקנת מערכת ע"י איירקונטרול ועם הצלחה בפעם ה-15 קשה להתווכח.
יגאל טויסטר, מנכ"ל איירקונטרול: "סוד ההצלחה טמון בתכנון מדוקדק ועמידה בדרישות התקן המחמירות תוך הבנה של צרכי הלקוח ואופי המקום, כך שנדרש מאיתנו לייצר לכל לקוח מערכת שמותאמת אליו אישית על-אף שמדובר בסניפים של אותה רשת.
מעבר לתכנון אנו אחראים באיירקונטרול על ייצור והתקנה של כל חלקי המערכת כולל מנדפים, ארובות, מערכות סינון ומפוחים, כשאני אישית נמצא בכל התקנה ודואג שתבוצע כפי שתכננתי.”
הפתרון אם כן, מתחיל בשלב התכנון תוך הקשבה לצרכי הלקוח ולאתגרים שהמקום מציב ומסתיים בביצוע מוקפד של כל שלבי התכנון. באיירקונטרול יודעים איך לעשות את זה נכון. נמשיך לעקוב.